Stocker_logo_wob.gif (3142 bytes)
Dienst na Verkoop

Start Antwoord Inhoud

 

Producten
Nieuws
Dienst na Verkoop

Stocker Industrie geeft een garantie van één jaar op al zijn producten. We u helpen bij het kiezen van de voor u meest geschikte oplossingen en producten.

U kan als klant gebruik maken van de volgende diensten :

Nazicht en herstelling

De meeste herstellingen worden door onze gespecialiseerde techniekers uitgevoerd in onze atelier. We staan ook in voor het controleren en onderhouden van oudere toestellen zodat deze u nog vele jaren van dienst kunnen zijn.

IJking van toestellen met erkend certificaat

We beschikken over de nodige apparatuur om de ijking van precisietoestellen te controleren en uit te voeren. We leveren erkende certificaten af zodat u de zekerheid heeft dat de ijking voldoet aan de opgelegde industriële normen met inbegrip van TUV en SCIOS.

On-site evaluatie en analyse

Ons doel is u de zekerheid bieden dat de producten die u bij ons besteld, voldoen aan uw eisen. Veelal wordt door onze klanten bepaald aan welke criteria onze producten moeten voldoen voor een specifieke toepassing. De Stocker ingenieurs zullen u bijstaan met een gedetailleerde analyse van de producten welke u specifiek probleem kan oplossen. We kunnen u wegwijs maken in de voordelen en eigenschappen van de verschillende beschikbare producten.

On-site and in-house productopleiding

Onze bekwame medewerkers zullen steeds ter uwer beschikking staan, om eventuele problemen op te lossen of extra info te verschaffen van onze producten. Dit kan gaan van cursussen, betreffende het gebruik van onze producten in zijn verschillende toepassingen tot een doorgedreven studie van onze producten.


Stocker Industrie is een full service firma welke kan tegemoetkomen aan de eisen van zowel de kleinste installateur als de grootste industrieel.

 

 

 

Start ] Antwoord ] Inhoud ]


Contact opnemen met info@stocker.be voor meer informatie over onze producten en diensten.

 

Contact opnemen met webmaster@stocker.be met vragen en commentaren in verband van deze website.
Copyright © 2003-2006 Stocker Industrie S.A./N.V.
Last modified: 21/04/06 23:49